Blog


Tutorial - Cum să sincronizez contul Instagram cu alte aplicații?

Tutorial – Cum să sincronizez contul Instagram cu alte aplicații?


Posibilitatea de conecta Instagram la Facebook îți oferă șansa de a posta fotografiile și videoclipurile pe care le faci sau editezi fără probleme, pentru fanii tăi. Pentru a adăuga la aceasta, Like-urile pe care le obții pe Instagram se vor duce în postările tale de pe Facebook.

Tutorial Snapseed Ep.1 (Introducere, Filtre și Optimizări)

Tutorial Snapseed Ep.1 (Introducere, Filtre și Optimizări)


Salutare oameni buni. Bine ați venit la primul episod din tutorialele marca AlternaTive Digital Media by ContemporaryEstablishment. Astăzi avem în meniu o introducere în soft-ul Snapseed pentru editare foto. Snapseed este o aplicație de edtitare foro pentru IOS și Android care permite utilizatorilor să îmbunătățească fotografiile și să aplice filtre digitale. A fost creat de Nik Software și acum este deținut de Google.

Lecții de Chitară - Alternative Digital Media

Lecții de Chitară


Studiile arată ca învățarea unui instrument muzical, merge mână în mână cu boostarea puterii creierului. Nu vei deveni instantaneu cel mai deștept om din lume, dar cântatul la un instrument muzical te va ajuta să îți stimulezi creierul. Vei acorda mai multa atenție detaliilor și vei gândi mai rapid.

Instagram adaugă un tab nou „Audio” în bara Search a aplicației


Instagram a adăugat capacitatea de a căuta audio în bara de Search a aplicației, făcând astfel mai ușoară accesarea tendințelor. După cum poți vedea și în imagini, acum, atunci când cauți pe Instagram, vei putea trece la un tab nou „Audio„, care va evidenția diversele interese disponibile în cadrul aplicației. Apasând pe orice buton veiContinuă lectura „Instagram adaugă un tab nou „Audio” în bara Search a aplicației”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: