Tutorial Snapseed Ep.1 (Introducere, Filtre și Optimizări)

Tutorial Snapseed Ep.1 (Introducere, Filtre și Optimizări)

Salutare oameni buni. Bine ați venit la primul episod din tutorialele marca AlternaTive Digital Media by ContemporaryEstablishment. Astăzi avem în meniu o introducere în soft-ul Snapseed pentru editare fotoSnapseed este o aplicație de edtitare foro pentru IOS și Android care permite utilizatorilor să îmbunătățească fotografiile și să aplice filtre digitale. A fost creat de Nik Software și acum este deținut de Google.

Nik Software a lansat initial Snapseed pe iPad in iunie 2011 si a fost desemnata Aplicația iPad a anului 2011 de către Apple. Bazându-se pe succesul versiunii iPad, Nik a lansat Snapseed pentru iPhone în august 2011. Mai târziu, pe 27 februarie 2012, Snapseed a fost anunțat pentru Microsoft Windows.

Best deals on games | Get low prices with Kinguin.net
Best Games Deals pe G2A

Utilizatorii Snapseed pot edita imagini folosind gesturi de glisare pentru a selecta diferite efecte și îmbunătățiri. Alternativ, utilizatorii pot opta pentru o ajustare „automată” a culorii și contrastului. Snapseed poate salva istoricul de editare al utilizatorilor și poate redirecționa către oricare dintre acțiunile anterioare.

De asemenea, poate crea și salva combinații de filtre utilizând filtrele implicite și funcțiile de editare. Lista efectelor speciale și filtrelor include Drama, Grunge, Vintage, Focalizare centrală, Cadre și un Tilt-shift (care redimensionează fotografiile). Utilizatorii pot importa și imagini RAW pentru editări de calitate mai bună. Snapseed 2.0 a introdus noi filtre, cum ar fi neclaritatea obiectivului, strălucirea strălucitoare, HDR scape și noir, în timp ce reformatează secțiunea de instrumente cu o interfață de utilizator mai clară. Utilizatorii pot partaja direct imaginile pe site-uri de socializare precum Facebook și Instagram.

Nu uita să dai Like, Share și Subscribe, canalului nostru.

Citește și – Netflix lansează un nou trailer pentru cel mai nou film cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson & Gal Gadot, Red Notice

Publicat de Alex T.

All the good stuff!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: