Instagram adaugă un tab nou „Audio” în bara Search a aplicației


Instagram a adăugat capacitatea de a căuta audio în bara de Search a aplicației, făcând astfel mai ușoară accesarea tendințelor.

După cum poți vedea și în imagini, acum, atunci când cauți pe Instagram, vei putea trece la un tab nou „Audio„, care va evidenția diversele interese disponibile în cadrul aplicației. Apasând pe orice buton vei vedea un afișaj asemănător celui de la TikTok.

De asemenea de aici poți salva sunetul pentru propria utilizare, obținând în același timp o imagine de ansamblu completă a tendințelor și clipurilor pentru inspirație.

Adică este aproape o caracteristică TikTok, replicand tab-ul „Sounds„, până la exemplele de clipuri care utilizează fiecare piesă.

Deci practic nu este nimic nou, într-un sens mai larg. Însă cu Instagram, care încearcă să se împingă utilizarea Reels, într-un efort de a impiedica concurența celor de la TikTok. Este logic să se alinieze tendințelor de utilizare și să faciliteze cât mai bine descoperirea aferentă.

Va face asta să creeze și mai mulți oameni Reels-uri?

Probabil. Cu siguranță joacă un rol important pe TikTok și cu o capacitate similară în Reels, va contribui de asemenea la maximizarea utilizării.

Interesant, acest lucru vine în aceeași zi în care Youtube a lansat o nouă campanie publicitară, care promovează modul de a face exact același lucru în propria funcție de scurtmetraje asemanatoare celor de la TikTok.

Deci, toate aceste instrumente sunt la fel și devin tot mai asemănătoare între ele în fiecare zi. Pe masură ce TikTok continuă să adauge mai multi utilizatori și își crește influența, în special în rândul publicului mai tânăr, putem paria că atât pe Instagram cât și pe Youtube vor continua adăugarea de instrumente replică în incercarea de a înăbuși migrația utilizatorilor și a opri consumul de TikTok.

Pentru că așa am văzut și atunci când Facebook a preluat MySpace, tendințele în rândul utilizatorilor mai tineri pot duce la schimbări mult mai mari. Și, deși TikTok nu poate fi setat să preia încă marea aplicație albastră, în mod clar devine o considerație mai mare din multe puncte de vedere.

Susține-ne AICI

Accesează Serviciile noastre Socla-Media și de Consultanță AICI

Publicat de Alex T.

All the good stuff!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: