Noile imagini scurse pe internet cu smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 4 arată o cameră ciudată sub display

Noile imagini scurse pe internet cu smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 4 arata o cameră ciudată sub display

Se crede ca următorul dispozitiv Xiaomi Mi Mix este pe cale să vadă lumina zilei – se zvonește că va fi lansat pe data de 10 august – iar o nouă imagine susține că smartphone-ul va avea o cameră ciudată sub display.

La începutul acestei luni o certificare TENAA – certificarea națională de comunicare a Chinei – a dezvăluit că există două variante de stocare/RAM a viitorului Mi Mix 4, inclusiv o opțiune de 12 GB RAM și 256 GB.

Telefon mobil Xiaomi Mi 10T Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 5G, Atlantic Blue
Telefon mobil Xiaomi Mi 10T Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 5G, Atlantic Blue
1.29999 Lei

Cu toate acestea, elementul cheie a seriei Mi Mix este depășirea limitelor și maximizarea display-ului. De la cel mai subțire cadru din primele două dispozitive, până la telefonul glisant Mi Mix 3 – ideea a fost întotdeauna despre cum să obțină cel mai mare și neîntrerupt display.

TRENDING – 5 motive pentru care logo este important în afacerea ta

De aceea, o cameră sub display, are un sens perfect pentru următorul dispozitiv Mi Mix. Cu toate acestea, dacă noul smartphone va fi numit Xiaomi Mi Mix 4 este încă în dezbateri – numărul 4 în chineză fiind de obicei evitat în gama de produse, deoarece este un număr care „aduce ghinion”.

Imaginea de mai sus care provine de pe site-ul chinez ITHome, sugerează că nu este o implementare obișnuită sub display, deoarece se arată că este în mijlocul dispozitivului – nu în partea de sus, așa cum am văzut și la modelele de genul ZTE Axon 250 5G.

Ce va mai avea Mi Mix 4 in „ghiozdan”? Va trebui să asteptam până pe 10 august pentru a vedea dacă aceste zvonuri sunt adevărate și ce noutăți vor fi dezvăluite..

Pentru a comanda Servicii de Graphic Design, Sesiune Foto, Campanii PPC sau Servicii Social-Media nu trebuie decât să vizitezi secțiunea SERVICII de pe site-ul nostru.

Publicat de Alex T.

All the good stuff!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: