Importanţa fotografiilor autentice pentru site-ul tău WEB


Proprietarii de site-uri WEB au dorit întotdeauna să utilizeze cele mai bune imagini şi videoclipuri la cele mai bune rezoluţii, dar de multe ori acest lucru le-a încetinit paginile. Însa acum, într-o perioadă în care avem parte de cloud-uri, reţele wi-fi performante, viteze 4G sau chiar 5G (care sunt disponibile aproape oricunde) fotografiile şi videoclipurile de rezolutie înalta sunt din ce în ce mai accesibile şi „folosibile„pentru site-ul tau.

Ulterior, fotografia este adesea ce face ca un site să iasă în evidenţă din amalgamul internetului. Este fără indoială, unul dintre elementele cele mai cruciale atunci cand iţi contruieşti un site WEB interesant şi poate face o diferenţă uriasă în ceea ce priveşte aspectul general al site-ului tău. Prin urmare este necesar să ai imagini calitative şi originale pentru a maximiza impactul. De asemenea contează design-ul placut al site-ului.

Atunci când vine vorba de alegerea fotografiilor pe care le implementezi în site-ul tau, ai doua opţiuni principale: poţi utiliza imagini stock sau fotografii autentice.

Authentic Photography - BS3

Ce este fotografia stock?

Fotografiile stock sunt acele imagini care sunt autorizate persoanelor fizice şi organizaţiilor pentru folosirea lor în site-uri WEB, broşuri şi materiale de marketing. Deşi creatorul păstrează drepturile de autor asupra imaginilor sale, oricine doreste să le utilizeze poate dobandi dreptul prin plata unei taxe agenţiei care utilizează imaginea.

iStock şi Getty Images sunt doua dintre cele mai populare site-uri web pentru obţinerea de imagini fără drepturi de autor şi ambele au baze de date extrem de mari pentru fotografii stock.

Deşi imaginile stock pot fi ok, cele mai eficiente site-uri WEB sunt cele bogate în fotografii originale, care au fost realizatede un profesionist în scopul specific de utilizare a acestora pe site-ul WEB dorit.

Beneficiile utilizarii fotografiilor si imaginilor autentice.

Este posibil ca imaginea să conţină: noapte, cer, în aer liber şi apă
Controlul deplin

Unul dintre cele mai mari beneficii ale imaginilor autentice este faptul că ai conttrol complet asupra fotografiei. Poţi angaja un fotograf profesionist pentru a-ţi oferi tonul, atmosfera, iluminatul sau unghiurile preferate, permitandu-ţi astfel să creezi imaginea prin care să transmiţi mesajul corect.

Pe de altă parte, fotografia stock a fost realizată de cineva pe care nu l-ai întânlit niciodata şi nu poţi modifica în nici un fel acea fotografie.

Construieşti un brand puternic

Stabilirea unui brand puternic este esential pentru companiile de toate dimensiunile şi din toate industriile – ajută la poziţionare corectă a afacerii tale şi transmiterea valorilor tale potenţialilor clienţi. Acest lucru este foarte putin probabil dacă foloseşti fotografii stock „downloadate” de pe varii site-uri.

Creezi incredere si fiabilitate

Există o şansă destul de mare ca site-ul tau web să fie prima introducere a afacerii tale pentru mulţi potenţiali clienţi asa că este important să creezi încredere imediat. Încorporarea fotografiilor echipei, a sediului de afaceri pe site-ul tău, te poate ajuta la stabilirea unei conexiuni personale care ar putea fi baza unei relaţii pe termen lung.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, mulţime, în aer liber şi interior
Costuri ce se amortizeaza rapid

Deşi angajarea unui fotograf profesionist poate avea costuri ceva mai mari decat achiziţionarea unor poze stock, după ce iţi creezi o bibliotecă personală, poţi folosi acele fotografii cum si cât doreşti.

Şi spre deosebire de imaginile stock unde ţi se solicită plata unei taxe pentru fiecare imagine folosită, crearea unei biblioteci personale de poze te poate ajuta la folosirea acestora fără costuri suplimentare atât timp cât nu trebuie sa plateşti licenţa fotografului.

Daca esti interesat de un fotograf profesionist si de fotografii de calitate nu ezita sa contactezi echipa Alternative Digital Media. Folosim cele mai noi tehnologii si echipamente. Pentru a oferi un serviciu complet acoperim o gama variata de tipuri de fotografie, de la portrete, produse, zone exterioare sau fotografii ale spatiilor interioare.

Nu ezita sa faci o programare AICI https://www.facebook.com/TurcuDanielAlexandru/

Publicat de Alex T.

All the good stuff!

Un gând despre „Importanţa fotografiilor autentice pentru site-ul tău WEB

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: